Acces informatii interes public

Accesul liber si neingradit al persoanei la orice informatii de interes  public, definite prin Legea 544/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, constituie unul din principiile fundamentale ale relatiilor dintre persoane si autoritati publice, in conformitate cu Constitutia Romaniei si cu documentele internationale ratificate de Parlamentul Romaniei.  In aplicarea prevederilor privind liberul acces la informaţiile de interes public, ANRE pune la dispoziţia părţilor interesate lista informaţiilor/documentelor de interes public gestionate și lista informațiilor/documentelor oferite la cerere, precum si  un Buletin informativ continand informatii oferite din oficiu.

Persoana  care considera ca i-a fost incalcat dreptul privind accesul la informatiile de interes public poate adresa o reclamatie administrativa conducatorului autoritatii.

Persoana de contact: Rodica Diaconu

Luni  - 8:00 - 18:00

Marti - Joi - 8:00 - 16:30 , Vineri - 8:00 - 14:00

Mobil: 0720051721  E-mail: info@anre.ro

 

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberalizarea pietelor de energie.

Luni – Duminica: 08:00 – 18:00

Descarca aplicatia ANRE

Documente recente

Proiect de ordin pentru modificarea ordinului preşedintelui autorităţii naţionale de reglementare în domeniul energiei nr. 171/2020 pentru aprobarea condițiilor de furnizare a energiei electrice de către furnizorii de ultimă instanță şi pentru modificarea si completarea contractului – cadru de furnizare a energiei electrice la clienţii casnici ai furnizorilor de ultimă instanţă aprobat prin ordinul președintelui autorității naționale de reglementare în domeniul energiei nr. 88/2015 - faza a iiaNota de prezentareŞedinţa comisiei de autorizare a persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de montare şi exploatare a sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apă caldă de consum în imobile de tip condominiu din data de 18.01.2021Rezultatul sedinţei comisiei de autorizare a persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de montare şi exploatare a sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apă caldă de consum în imobile de tip condominiu din data de 13.01.2021Şedinţa comisiei de autorizare a persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de montare şi exploatare a sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apă caldă de consum în imobile de tip condominiu din data de 13.01.2021Esre tranzee 2020.xlsEsre opec 2020.xlsEsre cv 2020.xlsNota de prezentareProiect de ordin pentru modificarea şi completarea procedurii de anulare a obligațiilor de plată accesorii datorate bugetului autorităţii naţionale de reglementare în domeniul energiei, aprobată prin ordinul preşedintelui autorității naționale de reglementare în domeniul energiei nr. 228/2020