Informare de presa - 09.06.2010

09 Iunie 2010

Referitor la veniturile salariale pentru luna aprilie a.c. ale personalului din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), in completarea documentului prezentat pe site-ul institutiei,  facem urmatoarele precizari:
Consilierul I A din cadrul Serviciului de mentenanta care are un venitul net de 5333 lei este in situatie de incapacitate temporara de munca iar baza de calcul a indemnizatiei se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar.
Pentru urmatoarele situatii: Serviciul de resurse umane - Consilier I A cu un venit net de 4056 lei,Serviciul preturi si tarife reglementate - Consilier I  cu un venit net de 3324 lei si Serviciul licente si autorizatii - Consilier I A cu un venit net de 4028 lei, persoanele respective sunt in concediu de maternitate iar cuantumul brut lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din media  veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar.
In cazul Serviciului reglementare tehnica - Consilier I A  cu un venit net de 6832 lei, persoana respectiva este in incapacitate temporara de munca pentru caz medical deosebit de grav (certificat pentru handicap). Baza de calcul a indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar iar, conform legislatiei in vigoare, pentru persoanele cu handicap nu se plateste impozitul pe venituri.

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Descarca aplicatia ANRE

Documente recente

Proiect de ordin pentru aprobarea metodologiei de stabilire a regulilor de compensare cantitativă dintre energia electrică produsă din surse regenerabile în unități mobile dotate cu sisteme de producere a energiei electrice în timpul frânării recuperative și livrată în sistemul electroenergetic național și energia electrică consumată din sistemul electroenergetic național de către prosumatoriReferat de aprobareProiect de ordin pentru completarea regulamentului de măsurare a cantităților de gaze naturale tranzacționate în românia, aprobat prin ordinul anre nr. 62/2008, cu modificările și completările ulterioareReferat de aprobareProiect de ordin privind aprobarea normei tehnice pentru proiectarea și executarea conductelor de alimentare din amonte a gazelor naturaleReferat de aprobareInformare de presa 29.09.2022Clarificări privind modalitatea de stabilire a cantităților de gaze naturale aferente clienților cc si pet care urmează a fi transferate către un un alt furnizor sau către fui, conform punctului 7 și punctului 9 din anexa nr. 5 la o.u.g. nr. 27/2022Proiect de decizie privind aprobarea documentelor “regulile comune de alocare pe termen lung a capacităților interzonale între zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și ukrenergo” şi “regulile comune de alocare zilnică a capacităților interzonale între zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și compania națională de energie ukrenergo”Regulile comune de alocare pe termen lung a capacităților interzonale între zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și ukrenergo