Comunicat 21.11.2019 - situatia actualizata a puterilor instalate

21 Noiembrie 2019

 

 

Comitetul de reglementare al ANRE, întrunit în data de 20.11.2019, a luat în discuție și a aprobat:

- modificarea Licenței nr. 558 pentru exploatarea comercială a capacităţilor de producere a energiei electrice şi termice în cogenerare, acordate societăţii ELECTROCENTRALE BUCUREŞTI S.A., în sensul excluderii din Condiţiile specifice asociate acestei licențe a grupurilor energetice din cadrul CENTRALEI ELECTRICE ȘI TERMICE (C.E.T.) BUCUREȘTI SUD, CENTRALEI ELECTRICE ȘI TERMICE (C.E.T.) BUCUREȘTI VEST și CENTRALEI ELECTRICE ȘI TERMICE (C.E.T.) PROGRESU, având o putere electrică totală instalată de 650 MW,

- modificarea Licenței nr. 106 pentru producerea de energie electrică, precum și a Licenței nr. 107 pentru producerea de energie termică, acordate REGIEI AUTONOME PENTRU ACTIVITATI NUCLEARE, în sensul excluderii din Condiţiile specifice asociate acestei licențe a unor grupuri energetice din cadrul CET Halânga, având o putere electrică totală instalată de 225 MW.

Menționăm totodată că ANRE continuă analiza capacităților de producere a energiei electrice și publică, în mod regulat, pe pagina proprie de internet, rapoarte detaliate privind situația actualizată a puterilor instalate.

 

Direcția relații internaționale, comunicare, relația cu Parlamentul

21.11.2019.

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Descarca aplicatia ANRE

Documente recente

Proiect de ordin pentru modificarea și completarea procedurii privind proiectarea, verificarea proiectului tehnic, execuția, recepția tehnică și punerea în funcțiune a instalației de utilizare a gazelor naturale, aprobată prin ordinul președintelui anre nr. 156/2020Referat de aprobareRaspuns solicitare clarificari achizitie de servicii postale si de curieratNota de informareProiect de ordin privind aprobarea tarifului mediu pentru serviciul de transport al energiei electrice, a componentelor tarifului de transport de introducere a energiei electrice în rețele (t g) și de extragere a energiei electrice din rețele (t l) și a prețului reglementat pentru energia electrică reactivă, practicate de compania națională de transport al energiei electrice “transelectrica” - s.a., pentru anul 2023Proiect de ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru societatea e-distribuție muntenia s.a.Proiect de ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru societatea e-distribuție dobrogea s.a.Proiect de ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru societatea e-distribuție banat s.a.Proiect de ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru societatea delgaz grid – s.a.Proiect de ordin privind aprobarea tarifelor specifice pentru serviciul de distribuţie a energiei electrice și a prețului pentru energia electrică reactivă, pentru societatea distribuție energie oltenia s.a.