Prosumatori

Data: 03.02.2021 ANRE supune consultării publice Proiectul privind revizuirea Ghidului prosumatorului care comercializează energie electrică la preţ reglementat având în vedere modificările şi completările introduse de Legea(...)
Citeşte mai multe
Data: 30.04.2020 ANRE supune consultării publice prezentul document de discuție, care reprezintă varianta completată cu observațiile și propunerile transmise și analizate în urma procesului de consultare publică a Proiectului de(...)
Citeşte mai multe
Data: 17.03.2020 ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de ordin, care reprezinta varianta completata cu observatiile si propunerile transmise de operatorii economici in urma consultarii publice anterioare. Observatiile se transmit(...)
Citeşte mai multe
Data: 26.08.2019 ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de ordin, prin care se propune modificarea regulilor aplicabile prosumatorilor astfel incat acestea sa respecte prevederile Legii nr. 220/2008 si ale Codului(...)
Citeşte mai multe
Data: 12.04.2019 ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de ordin, document de discutie elaborat ca urmare a aspectelor semnalate la ANRE de unii furnizori de energie electrica referitoare la obligatia persoanelor juridice de a emite(...)
Citeşte mai multe

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE ELECTRICĂ
Recomandări pentru clientul casnic
LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE NATURALE
Recomandări pentru clientul casnic

Descarca aplicatia ANRE