Proceduri oper/Regl Tehn

Data: 19.08.2020 Având în vedere principiile transparenței decizionale, stabilite prin dispozițiile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, ANRE supune procesului de(...)
Citeşte mai multe
Data: 05.12.2018 ANRE supune consultarii publice prezentul document elaborat de către CNTEE Transelectrica SA, în baza cerinţei articolului 197 din Regulamentul de funcţionare şi de decontare a pieţei de echilibrare (Regulament) cu(...)
Citeşte mai multe
Data: 30.01.2017 ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de procedura, care stabileşte modul de constituire, reconstituire, actualizare și restituire a garanțiilor financiare instituite în contractele pentru prestarea(...)
Citeşte mai multe
Data: 05.05.2016 Observaţiile şi propunerile se vor transmite prin e-mail la adresa alina.poanta@anre.ro. Termenul final de primire a observaţiilor:  3 iunie 2016. 
Citeşte mai multe
Data: 04.03.2016 Avand in vedere ca valoarea investițiilor realizate de operatorii de distribuție concesionari și recunoscute de autoritate reprezintă un element important care intră în structura tarifelor de distribuție a energiei(...)
Citeşte mai multe
Data: 22.05.2015 ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de procedura, document  care se aplică în relaţiile comerciale privind prestarea serviciului de distribuţie a energiei electrice în baza contractelor(...)
Citeşte mai multe
     
     
  • 2

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE ELECTRICĂ
Recomandări pentru clientul casnic
LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE NATURALE
Recomandări pentru clientul casnic

Descarca aplicatia ANRE