Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice

Având în vedere modificările aduse Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012 (Lege) odată cu intrarea în vigoare a Ordonaței de Urgență nr. 143/2021 pentru modificarea şi completarea Legii energiei electrice şi a gazelor naturale nr. 123/2012, precum şi pentru modificarea unor acte normative, ofertele de serviciu universal se adresează numai clienților casnici de energie electrică începând cu data de 1 ianuarie 2022.

Astfel începând cu data de 1 ianuarie 2022 prin efectul Legii serviciul universal nu mai este aplicabil clienților noncasnici de energie electrică.

ANRE a solicitat furnizorilor de energie electrică să opereze modificarea/eliminarea ofertelor de serviciu universal aferente clienţilor noncasnici, după caz, inclusiv a celor publicate în aplicația Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice.

Ghidul de utilizare a aplicației Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice

Tutorialul de utilizare a aplicației Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electriceCriterii suplimentare de selectieNota: Toate campurile marcate cu * sunt obligatoriu de completat

Tarifele reglementate pentru servicii sunt cele in vigoare la data selectata la campul "Data de la care se aplica oferta".

 

 

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice are un caracter exclusiv informativ.

Acurateţea rezultatelor căutării depinde de informaţiile introduse de furnizorii de energie electrica în baza de date a Comparatorului, corectitudinea lor fiind în exclusivitate responsabilitatea acestora.

Prin folosirea Comparatorului de preț pentru ofertele de furnizare a energiei electrice, utilizatorii confirmă luarea la cunoştinţă, înţelegerea şi acceptarea termenilor si conditiilor