Campanie ANRE

Drepturile tale sunt ca niște vitamine

Ai dreptul să alegi cum plătești - cash, card sau transfer bancar.

Citește-l cu atenție, ai dreptul să cumperi energie de la orice furnizor.

Pentru că ai dreptul să ceri explicații.

Ai dreptul să primești informații detaliate despre consum de la furnizorul tău.

Alege cea mai bună ofertă folosind Comparatorul de pe ANRE.RO.

Ai altă energie când pășești cu drepturi în relația cu furnizorul tău.

Implică-te

Drepturile au nevoie ca tu să fii proactiv. Adică cel mai simplu: să dai indexul. Se numește autocitire și fiecare furnizor în parte îți oferă acest drept.

 

Noi avem grijă ca drepturile tale în relația cu furnizorul de energie să fie respectate. Îți punem la dispoziție instrumentele care te ajută în relația cu furnizorul de energie:

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Descarca aplicatia ANRE

Documente recente

Proiect de ordin pentru aprobarea metodologiei de stabilire a regulilor de compensare cantitativă dintre energia electrică produsă din surse regenerabile în unități mobile dotate cu sisteme de producere a energiei electrice în timpul frânării recuperative și livrată în sistemul electroenergetic național și energia electrică consumată din sistemul electroenergetic național de către prosumatoriReferat de aprobareProiect de ordin pentru completarea regulamentului de măsurare a cantităților de gaze naturale tranzacționate în românia, aprobat prin ordinul anre nr. 62/2008, cu modificările și completările ulterioareReferat de aprobareProiect de ordin privind aprobarea normei tehnice pentru proiectarea și executarea conductelor de alimentare din amonte a gazelor naturaleReferat de aprobareInformare de presa 29.09.2022Clarificări privind modalitatea de stabilire a cantităților de gaze naturale aferente clienților cc si pet care urmează a fi transferate către un un alt furnizor sau către fui, conform punctului 7 și punctului 9 din anexa nr. 5 la o.u.g. nr. 27/2022Proiect de decizie privind aprobarea documentelor “regulile comune de alocare pe termen lung a capacităților interzonale între zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și ukrenergo” şi “regulile comune de alocare zilnică a capacităților interzonale între zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și compania națională de energie ukrenergo”Regulile comune de alocare pe termen lung a capacităților interzonale între zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și ukrenergo