Proiect de ordin pentru modificarea şi completarea Metodologiei pentru evaluarea condițiilor de finanțare a investițiilor pentru electrificarea localităților ori pentru extinderea rețelelor de distribuție a energiei (Metodologie), aprobată prin Ordinul ANRE nr. 36/2019 – faza a II-a

Data: 04.08.2020

ANRE supune consultarii publice prezentul proiect de ordin, avand in vedere propunerile și observațiile primite din partea operatorilor economici în etapa anterioară de consultare publică, precum si modificarile aduse prin Legea pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012 și privind modificarea și completarea altor acte normative nr. 155/2020.

Propunerile si observatiile la prezentul document vor fi transmise, in scris, prin fax, la nr: 021-312.43.65. si in format electronic editabil la adresa de e-mail: smie@anre.ro.

Termenul final de transmitere a propunerilor si observatiilor este de 10 zile de la data publicarii.

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE ELECTRICĂ
Recomandări pentru clientul casnic
LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE NATURALE
Recomandări pentru clientul casnic

Descarca aplicatia ANRE