Proiect de Ordin pentru modificarea și completarea Conţinutului-cadru al certificatelor de racordare, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 5/2014 - consultare publica incheiata

Data.24.06.2020

ANRE supune dezbaterii publice proiectul de ordin pentru modificarea şi completarea Conţinutului-cadru al certificatelor de racordare, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 5/2014. Conținutul proiectului de ordin are în vedere alinierea prevederilor acestuia cu ultimele modificări și completări aduse Regulamentului privind racordarea utilizatorilor la reţelele electrice de interes public, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 59/2013, cu modificările și completările ulterioare.

Propunerile și observațiile referitoare la prezentul document, se transmit în scris prin fax la nr. 021.312.43.65, precum și în format electronic editabil, la adresa de e-mail: srtee@anre.ro .

Termenul final de transmitere a propunerilor si observațiilor este de 10 de zile de la data publicării.

Termenul final de transmitere a propunerilor si observațiilor se prelungește cu 20 de zile, de la data expirării termenului menționat mai sus.

 

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE ELECTRICĂ
Recomandări pentru clientul casnic
LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE NATURALE
Recomandări pentru clientul casnic

Descarca aplicatia ANRE