Proiect de Ordin pentru aprobarea condițiilor de furnizare a energiei electrice de către furnizorii de ultimă instanță

Data: 23.07.2020

ANRE supune consultării publice Proiectul de Ordin pentru aprobarea condițiilor de furnizare a energiei electrice de către furnizorii de ultimă instanță. Având în vedere liberalizarea pieţei interne de energie electrică pentru clienţii casnici la data de 1 ianuarie 2021, prin prezentul Proiect de Ordin se stabilesc principiile privind formarea prețurilor la clienții casnici și modul de desfășurare a relației dintre furnizorii de ultimă instanță și clienții acestora și de asemenea se instituie un set de măsuri de ordin legislativ cu privire la informarea şi asigurarea furnizării energiei electrice clienţilor casnici aflaţi în prezent în segmentul reglementat al pieţei, în perspectiva eliminării tarifelor reglementate pentru această categorie de clienţi.

Observațiile și propunerile se transmit atât în scris, prin fax, la nr. de fax: 021-312.43.65 cât și în format electronic prelucrabil, la adresele de e-mail anre@anre.ro și spee@anre.ro

Termenul de transmitere a observațiilor și propunerilor este de 30 zile de la data publicării pe pagina de internet a ANRE a Proiectului de Ordin.

Documentul a fost aprobat prin Ordinul ANRE 171/2020.

 

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE ELECTRICĂ
Recomandări pentru clientul casnic
LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE NATURALE
Recomandări pentru clientul casnic

Descarca aplicatia ANRE