Info manageri energetici/auditori energetici

Informaţii generale – atestare /autorizare

Desfăşurarea activităţii de atestare a managerilor energetici şi agreere a societăţilor prestatoare de servicii energetice, precum şi a autorizării auditorilor energetici pentru industrie, se realizează de către Departamentului pentru Eficienţă Energetică al ANRE, în baza „Regulamentului pentru atestarea managerilor energetici şi agreerea societăţilor prestatoare de servicii energetice şi Regulamentului pentru autorizarea auditorilor energetici pentru industrie″, aprobat prin Decizia ANRE nr. 2794/17.12.2014, modificată și completată prin Decizia șefului Departamentului pentru eficiență energetică nr.1111/2017.  

Pentru a afla criteriile de bază ce stau la baza procesului de desfășurare al atestării managerilor energetici și agreerea societăților prestatoare de servicii energetice, precum și a procesului de autorizare al auditorilor energetici puteți accesa link-urile de mai jos.

Pentru informații complete puteți consulta „Regulamentul pentru atestarea managerilor energetici şi agreerea societăţilor prestatoare de servicii energetice şi Regulamentul pentru autorizarea auditorilor energetici pentru industrie″ sau puteti contacta Serviciul Autorizare și Atestare în domeniul Eficienței Energetice (SAAEE) la adresa de e-mail: info.eficienta@anre.ro , tel. 021 303 38 17

 

Agrearea / autorizarea societăților prestatoare de servicii energetice

Atestarea managerilor energetici

Manager energetic pentru industrie

Manager energetic pentru localități

 

Autorizare auditori energetici

Auditor Persoană Fizică

Auditor Persoană Juridică