Proiecte

Data: 11.06.2018 Seminarul naţional de instruire Proiectul Odyssee-Mure – instrument important în coordonarea politicii de eficiență energetică în România, 20.06.2018 Autoritatea Naţională de Reglementare în(...)
Citeşte mai multe
În data de 29.09.2015, la sediul ANRE, a avut loc Seminarul Național: Proiectul Odyssee Mure instrument important în coordonarea politicii de eficiență energetică în România. Proiectul ODYSSEE MURE 2012 este(...)
Citeşte mai multe
Proiectul ODYSSEE MURE 2012 este continuarea proiectului ODYSSEE MURE 2010, finanţat în cadrul programului european „Energie Inteligentă pentru Europa – EIE”, ce se desfăşoară în perioada aprilie 2013 -(...)
Citeşte mai multe
http://www.eaci-projects.eu/iee/page/Page.jsp?op=project_detail&prid=2626 www.odyssee-mure.eu http://www.indicators.odyssee-mure.eu/  Proiectul ODYSSEE MURE 2012 este continuarea proiectului ODYSSEE MURE 2010, finanţat în(...)
Citeşte mai multe
     
     
  • 2

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Descarca aplicatia ANRE

Documente recente

Proiect de ordin privind modificarea ordinului anre nr. 3/2022 pentru aprobarea regulamentului privind organizarea și funcționarea platformei online de schimbare a furnizorului de energie electrică și gaze naturale și pentru contractarea furnizării de energie electrică și gaze naturaleReferat de aprobareReguli de alocare zilnică pentru alocarea coordonată a capacităților la frontiera dintre zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și Î.s. moldelectricaReguli de alocare anuală și lunară pentru alocarea coordonată a capacităților la frontiera dintre zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și Î.s. moldelectricaProiect de decizie privind aprobarea documentului “regulile de alocare anuală și lunară pentru alocarea coordonată a capacităților la frontiera dintre zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și Î.s. moldelectrica” şi a documentului “regulile de alocare zilnică pentru alocarea coordonată a capacităților la frontiera dintre zonele de ofertare ale c.n.t.e.e. transelectrica s.a. și Î.s. moldelectrica”Referat de aprobareRezultatul şedinţei comisiei de autorizare a persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de montare şi exploatare a sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apă caldă de consum în imobile de tip condominiu din data de 08.08.2022Şedinţa comisiei de autorizare a persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de montare şi exploatare a sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apă caldă de consum în imobile de tip condominiu din data 08.08.2022Proiect de ordin pentru aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a pieței contractelor la termen de energie electrică organizată de societatea brm s.a.Referat de aprobare