Proiect de Ordin pentru modificarea Ordinului ANRE nr. 226/2018 pentru aprobarea regulilor de comercializare a energiei electrice produsă în centrale electrice din surse regenerabile cu putere electrică instalată de cel mult 27 kW aparținând prosumatorilor

Data: 03.02.2020

Avand in vedere prevederile noului Pachet Energie Curata pentru toti europenii si normele comune pentru piata interna de energie electrica, precum si necesitatea colectarii datelor cu privire la energia electrica produsa din surse regenerabile in vederea stabilirii anuale a gradului de indeplinire a tintelor nationale de E-SRE in consumul final brut de energie electrica, ANRE supune consultarii publice, pentru o perioada de 10 zile, prezentul proiect de ordin.

Observatiile se transmit prim e-mail la adresele ion.dumitru@anre.ro, mjisa@anre.ro si nstanciu@anre.ro.

Urgenta promovarii proiectului de ordin este evitarea blocarii programului privind instalatarea sistemelor fotovoltaice pentru producerea de E-SRE in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala derulat prin Administratia Fondului de Mediu – AFM.

Telefon cu tarif normal in reteaua Orange, apelabil din toate retelele. Linie telefonica dedicata informarii consumatorilor de energie cu privire la liberarizarea pietelor de energie.

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00

Sambata – Duminica: 10:00 – 15:00

Comparator oferte-tip de furnizare a energiei electrice Comparator oferte-tip de furnizare a gazelor naturale LIBERALIZAREA PIEȚEI DE ENERGIE ELECTRICĂ
Recomandări pentru clientul casnic
LIBERALIZAREA PIEȚEI DE GAZE NATURALE
Recomandări pentru clientul casnic

Descarca aplicatia ANRE